Ankara Üniversitesi Rektörü Haymana'da

HAYMANA MESLEK YÜKSEK OKULUNU KAPATMA DÜŞÜNCESİNDE OLAN ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERKAN İBİŞ, HAYMANA KAYMAKAMI VE HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI MİNİ KAMPÜS İÇİN YER SÖZÜ VERİNCE ANKARA'YA MUTLU DÖNDÜ

21.11.2014 22:14:47 0
Ankara Üniversitesi Rektörü Haymana

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Berahitdin ALBAYRAK, Haymana Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanacak olan Prof. Dr. Birkan SONEL TUR ile Haymana’yı ziyaret ettiler.

Ankara Üniversitesi Haymana Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Deniz EVCİK’ten okulun sorunları hakkında bilgi alan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Haymana Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim KOMSUOĞLU ve Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ bulundular.

Önümüzdeki günlerde Haymana Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanacak olan Prof. Dr. Birkan SONEL TUR ve Haymana Meslek Yüksek Okul Sekreteri Fehmi DOĞANÇAY ile ziyaretlerini gerçekleştiren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Daha önceki Belediye yönetiminde gördüğümüz sıkıntılar nedeniyle bir ara Haymana Meslek Yüksek Okulunu kapatmayı düşündük ancak bu dönemde Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT’un üniversitemizin gelişmesi için verdikleri gayretleri gördükten sonra bu düşüncemizden vazgeçtik.” dedi.

Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT; Haymana Meslek Yüksek Okulu’nda yeni bölümler açılmasını ve hatta bir fakültenin kurulmasını düşlediklerini söylediler. Bu düşlerini gerçekleştirmek içinde Haymana Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu bölgedeki Vergi Dairesinin kullandığı kamu binasını ve aynı bölgede bulunan Kaymakamlık Lojmanını da Yaşlı Bakım Evi olarak da üniversiteye verdiler.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ; “Sağ olsun Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT üniversitemizin düzenlenmesi ve bakımı için elinden geleni yapıyor. İleri de üniversitemizin Beypazarı’nda olduğu gibi büyümesi ve genişlemesi için her türlü çabayı göstereceklerini söylediler.” dedi.

Ziyarette görüşlerini dile getiren Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ; “Termal turizm ve tarım merkezi olan Haymana’yı çağdaş bir kent haline getirmek için, Ankara Üniversite ile her türlü konuda işbirliğine hazırız.” dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04